Dak Ontmossen

Dak ontmossen

Vrijblijvende aanvraag
Gratis

offerte aanvraag

1000+
tevreden klanten

Uw dak ontmossen

Een goed onderhouden dak zorgt voor de nodige bescherming van uw huis. Bij het ontstaan van mos op uw dak komen meerdere problemen kijken waaronder aantasting van de dakbedekking en de isolatie. Goed onderhoud van uw dak is dan ook erg belangrijk.

Het belang van het ontmossen van daken

Het goed onderhouden van uw dak is een essentiële taak die u op regelmatige basis moet laten uitvoeren. Het reinigen en laten ontmossen van daken brengt heel wat voordelen met zich mee, zoals:


  • Voorkomen van lekkages
  • Verlengde levensduur
  • Mooie uitstraling
  • Optimaal energiegebruik
  • Behoudt de isolatie

Aangezien professionals over de gepaste materialen beschikken om veilig en correct te werk te gaan, is het altijd aangeraden om het reinigen en ontmossen van daken over te laten aan deze experts. Op deze manier zal uw dak en ook de dakpannen niet beschadigd raken, en vermijdt u de risico’s die erbij komen kijken wanneer u zelf het dak opgaat.

Vrijblijvende aanvraag

Expertise in verschillende daktypes

Onze erkende vakmannen hebben de nodige ervaring en weten precies wat er nodig is om uw dak correct en op een efficiënte manier te ontmossen. De meest voorkomende daktypes zijn de volgende:


  • Dakpannen

Mos groeit snel op daken in groene gebieden. Vochtige daken zorgen er dan ook voor dat mos sneller kan groeien. Als uw huis onder bomen staat, dan is de kans ook groter dat hier uiteindelijk mos op het dak gaat groeien.

  • Leien dak

Mos groeit op leien daken minder snel door de beschermende laag van het dak. Wanneer deze coating versleten is zal de kans groter worden dat mos hierop gaat groeien. Doordat leien vlak zijn is het gemakkelijk om dit type dak te ontmossen. 

Doe meteen een onderhoudsaanvraag

Vind een betrouwbare vakman in uw buurt!

Het tijdig onderhouden van uw dak is een belangrijke klus en moet zeker uitgevoerd worden door een expert. Zo bent u zeker van een correct en mooi resultaat. De specialist zorgt voor de geschikte materialen, de juiste reinigingsmethode en een correcte uitvoering. 


Mijngemeentemijnofferte brengt u in contact met deze erkende specialisten, die uw dak weer in goede staat brengt.

Op zoek naar betrouwbare vakmensen in uw regio om uw dak te ontmossen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en MijnGemeenteMijnOfferte brengt u met hen in contact!

Neem hieronder contact op

Vrijblijvende aanvraag